Verkstadskalas | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum är ett av de största museerna i Finland.

Verkstadskalas

Under verkstadskalaset tittar vi på konstutställning, tillverkar egna konstverk. Verkstadskalaset lämpar sig för barn i alla åldrar från 4 år uppåt. Verkstadens tema anpassas enligt ålder. Välja mellan två alternativ:

1. SMAKLANDSSKAP
Hur smakar konst? Fira en trevlig födelsedag på ett museum genom att på ett roligt sätt lära dig om konst och genom att göra själv. På utställningen bekantar vi oss med konstverkens värld genom att prata och förundra oss tillsammans, och i verkstaden skapar vi egna konstverk av matvaror. Hur ser ett självporträtt sammansatt av läckerheter ut? Portionerna som vi själva skapat fotograferas och till slut håller vi kalas!

Längd: 2 t
Vardagar: 90 € / per grupp, (från 17.00: 110 € / per grupp)
Under veckoslutet: 110 € / per grupp
Menu: 10€ / pers.
Smaklandskap Menu (pdf)
Början: kl 11, kl 13 eller kl 15 (under veckosluten)

2. SJÄVPORTRÄTT
Vad allt innebär ett självporträtt och hur kan det se ut? Kalaset börjar med en rundtur i utställningen där vi på ett lekfullt sätt fördjupar oss i de drömlika självporträttens värld. I verkstaden bygger vi miniatyrsjälvporträtt av konstiga föremål. Med skuggornas hjälp får vi till slut veta vad mer skulpturerna har att berätta! Verkstadskalaset lämpar sig för barn i alla åldrar från 4 år uppåt. Verkstadens tema anpassas enligt ålder.

Längd: 2 t

Pris: 90 € / per grupp (från 17.00: 110 € / per grupp) och 110 € under veckoslutet.

Menu: Wegsu-menu 10€/person

Början: kl 11, kl 13 eller kl 15 (under veckosluten)
Gruppstorlek: Rekommenderas att vara 15 barn och 1 vuxen per 5 barn. Max. 20 barn + 5 vuxna.

Inbjudan (pdf) »

Kom ihåg att boka verkstaden senast en vecka på förhand,
må-fr kl. 10-14, tfn 043 827 0941