Saavutettavuus ja näyttelykeskuksen palvelut | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum är ett av de största museerna i Finland.

Saavutettavuus ja näyttelykeskuksen palvelut

Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat WeeGee-talon edessä. Pysäköintialueelta johtaa luiska talon pääovelle.
EMMA             Pääsymaksu

Pääsymaksut:
Pääsylippu 12 euroa
Alennuslippu 10 euroa
Alle 18- ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi.

EMMA             liikkumisesteetön   EMMA on liikkumisesteetön.
Pyörätuoleja ja rollaattoreja lainattavissa WeeGee-talon ala-aulasta.
Opas- ja             avustajakoirat   Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon.
Vaatenaulakko   Vaatesäilytys: ilmaiset, lukolliset tallelokerot löytyvät 1. kerroksesta. Ulkovaatteet, sateenvarjot, suuret laukut, reput ja pyöräilykypärät jätetään säilytykseen.

Esteetön hissi EMMAan (2. krs) sijaitsee kahvilan vieressä.
Hissi
Suurennuslasi   Suurennuslasin voi lainata näyttelykierroksen ajaksi 2. kerroksesta hissin vierestä.
Opastukset   Opastukset varataan etukäteen EMMAn asiakaspalvelunumerosta:
ma-pe klo 10-14, puh. 043 827 0941

EMMAssa toimii taidepajatila, Paletti.
Taidepajamme soveltuu myös liikkumisesteisille ja kehitysvammaisille. Myös taidepajavaraukset asiakaspalvelunumerosta:
ma-pe klo 10-14, puh. 043 827 0941
Opastetulle kierrokselle on mahdollisuus varata käyttöön oppaan ääntä vahvistava laite.

Cafe             WeeGee
Café WeeGee palvelee WeeGee-talon 1. kerroksessa museon aukioloaikoina. Lisätietoja ja kahvilavaraukset: p. 050 407 0429, www.cafeweegee.fi
WC   Miesten ja naisten wc-tilat sijaitsevat WeeGee-talon 1. kerroksessa,
pohjakerroksessa (K) ja kahvilan vieressä.
Liikkumisesteisten WC   Esteettömät wc-tilat sijaitsevat WeeGee-talon 1. kerroksessa
ja pohjakerroksessa (K) jonne on esteetön kulku hissillä.
Lastenhoitohuone   Lastenhoitohuone WeeGee-talon pohjakerroksessa (K) wc-tilojen yhteydessä.
Lastenrattaat   Lastenrattaita on lainattavissa näyttelykierrokselle WeeGee-talon ala-aulasta.
Lepohuone   Lepohuone on asiakkaiden käytettävissä. Museon henkilökunta ohjaa huoneeseen pyydettäessä.
Museokauppa   Museokauppa EMMA Shop sijaitsee WeeGee-talon ala-aulassa. Lisätietoja museokaupasta: (09) 8165 7556, www-sivu: shop.emma.museum

EMMA sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä

Käyntiosoite: Ahertajantie 5, Tapiola, Espoo
Postiosoite: PL 6661, 02070 Espoon kaupunki
Laskutusosoite »

Pysäköinti

Näyttelykeskus WeeGeen yhteydessä on maksullisia asiakaspaikkoja. Pysäköinnin hinta on 1 euro / tunti.
Maksutavat: kolikkomaksu, korttimaksu, Easypark (aluekoodi 508) ja Parkman

Muita mahdollisuuksia pysäköintiin on Tapiolan keskustassa mm. Kaupinkalliontiellä.

Linja-autojen paikoitus Näyttelykeskuksen edustalla sekä Metro Areenan paikoitusalueella (n. 200 m WeeGeeltä).

Liikenneyhteydet

Metro: Tapiolan asema (noin 10 min kävelymatka WeeGeelle)

Bussiyhteydet Espoossa Tapiolaan Ahertajantien ja Pohjantien risteykseen (pysäkin nimi WeeGee):
111, 119, 548, 549
113, 116 (Lähibussit)

Etäisyys WeeGeeltä Helsingin keskustaan on noin 9 km ja Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 25 km.