TUTUSTU KEVÄÄN EMMA TALKS OHJELMAAN | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum är ett av de största museerna i Finland.

TUTUSTU KEVÄÄN EMMA TALKS OHJELMAAN

EMMA Talks on taiteesta kiinnostuneille suunnattu luento- ja keskustelusarja, jonka aiheet nousevat EMMAn ajankohtaisista näyttelyistä. Sarja nostaa esiin yhteiskuntaan ja elämään liittyviä teemoja taiteen ilmiöiden avulla. Se kertoo taiteesta ajankohtaisesti yleisön omaan kokemuspohjaan nojaten.

Kevään 2018 ohjelma:

Ke 31.1. klo 17.30–18.30
UUSIA TILARATKAISUJA - BRYK & WIRKKALA -KOKOELMA MUSEOON

Kuvataiteilija Maaria Wirkkala ja arkkitehti Juhani Pallasmaa keskustelevat uudesta tilasta, joka avattiin Rut Brykin ja Tapio Wirkkalan luovan perinnön esittelylle. Tilaisuuden moderoi EMMAn johtaja Pilvi Kalhama.

Ke 28.3. klo 17.30–18.30
MITEN NAISEUS RAKENTUU?

Kuvataiteilija Stiina Saaristo ja Feministisen puolueen puheenjohtaja, graafinen suunnittelija Katju Aro pohtivat, miten naiseutta rakennetaan visuaalisessa kuvastossa.

Ke 25.4. klo 17.30–18.30
AIKAMME SURREALISMI

Säveltäjä Raoul Björkenheim ja elokuvaohjaaja Katariina Lillqvist keskustelevat surrealismin perinnöstä ja pohtivat, millä tavalla se näkyy tämän päivän taiteessa. Järjestetään yhteistyössä Espoo Cinén kanssa.

Ke 30.5. klo 17.30–18.30
MAALAUSTAITEEN UUDISTAJA JOHN KØRNER

Tilaisuudessa pureudutaan tanskalaisen nykytaiteilijan John Kørnerin taiteeseen. Taiteilijaa haastattelee Etelä-Tapiolan lukion opiskelija. Tilaisuuden moderoi näyttelyn kuraattori, intendentti Arja Miller.
Keskustelu käydään englanniksi.

Muutokset mahdollisia.

Osallistuminen museolipun hinnalla. EMMA Talks on ilmainen opiskelijoille. Lisäksi Museokortilla, Kaiku-kortilla ja EMMA-klubin kortilla ilmainen pääsy.