Arja Miller EMMAn näyttelyintendentiksi | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum är ett av de största museerna i Finland.

Arja Miller EMMAn näyttelyintendentiksi

02.06.2017

 

Espoon taidemuseosäätiö on nimittänyt EMMA - Espoon modernin taiteen museon uudeksi näyttelyintendentiksi FM Arja Millerin (s. 1968). Hän aloitti tehtävässään 1.6.2017.

Miller siirtyy tehtävään Nykytaiteen museo Kiasmasta, jossa hän on työskennellyt intendenttinä sekä kokoelma- että näyttelytoiminnoissa. Miller on vastannut useiden kansainvälisten näyttelyiden ja projektien vetämisestä ja kuratoinnista. Viimeisimpänä hän toimi ARS17-näyttelyn verkkotaiteen osuuden projektivastaavana ja kuraattorina.

"Olen innokas olemaan mukana luomassa EMMAsta yhä elämyksellisempää ja yllätyksellisempää taiteen, taiteilijoiden ja eri yleisöjen välistä kohtaamispaikkaa. Jo olemassa olevat EMMAn näyttelylinjaukset suomalaisen ja kansainvälisen modernismin elävästä vuoropuhelusta sekä aktiivinen suhde nykytaiteeseen ja designiin ovat mielestäni valtavan potentiaalisia alueita. Haluan EMMAn intendenttinä tehdä uusia kansainvälisiä avauksia ja kehittää näyttelyitä suuntaan, jossa kävijä tuntee pääsevänsä osalliseksi taiteen voimasta ja luovasta prosessista.”

Lisätietoja:

Arja Miller, intendentti
arja.miller@emma.museum p. 050 336 1980

Pilvi Kalhama, museonjohtaja
pilvi.kalhama@emma.museum p. 040 533 4070


Lehdistökuva: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Arja+Miller/

Salasana: emmamuseum