JULKISEN TAITEEN TEOS KEVÄTKOTIIN | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum

EMMA – Esbo moderna konstmuseum är ett av de största museerna i Finland.

JULKISEN TAITEEN TEOS KEVÄTKOTIIN

02.05.2017

MALJAKKOPUU -KUKKAVAASIT MYYNTIIN EMMA SHOPILLE JA SALAKAUPPAAN

EMMA Shop, Espoon modernin taiteen museon museokauppa yhdessä COMPANYn kanssa tuo myyntiin julkisen taiteen teokseen suunniteltuja suupuhallettuja, numeroituja kukkamaljakoita. Aamu Song ja Johan Olin (COMPANY) ovat suunnitelleet uuteen Espoon sairaalaan Maljakkopuu-teoskokonaisuuden, joka muodostuu metallisesta runko-osasta, jonka haarakkeisiin voidaan asettaa erikokoisia ja -värisiä suupuhalletusta lasista valmistettuja liukuvärjättyjä maljakoita. Teoksen maljakoita nyt saatavilla museokauppa EMMA Shopilta Espoosta sekä COMPANYn Salakaupasta Helsingistä.

Tuote- ja lehdistökuvat: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/EMMA-Shop/EMMA+Shop+–+Company/
salasana: emmamuseum

Verkkokaupan osoite: http://shop.emma.museum/

Tuotetiedot: MALJAKKOPUU, Numeroitu,
Hinnat: Pieni 125,00 €, keski 140,00 €, iso 160,00 €
Värit: Liukuvärjätyt kelta-vihreä sekä sini-puna
Koko: Pieni 120 x 85 mm, keski 150 x 100 mm, iso 200 x120 mm
Materiaalit: Puumuottiin suupuhallettu lasi, liukuvärjätty
Valmistaja: Lasisirkus
Valmistusmaa: Suomi, Nuutajärvi

Lisätietoja ja lehdistökyselyt:
Iisa Johansson, museokauppavastaava, EMMA Shop, iisa.johansson@emma.museum, p. 046 877 3028

Johan Olin, COMPANY x Salakauppa, johan.olin@com-pa-ny.com

COMPANY
Aamu Song (s.1974) ja Johan Olin (s.1974) ovat muotoilun ja arkkitehtuurin parissa toimiva suunnittelijapari, joka tunnetaan nimellä COMPANY. Heidän työskentelylleen ominaista on ennakkoluulottomuus, huumori sekä perinteisiä rajoja rikkova ja muotoilua uudistava suunnittelu. He ovat toimineet hyvin monipuolisesti esine-, sisustus-, tapahtuma-, huonekalu- sekä graafisen ym. suunnittelun parissa. COMPANY toimii laaja-alaisesti monien erilaisten tekniikoiden, materiaalien sekä kulttuuristen traditioiden parissa. Tyypillistä heille on uudenlaisten ratkaisujen etsiminen, yhteisöllinen työskentelytapa ja poikkitaiteellisuus. Heillä on runsaasti kokemusta yhteistyöstä erilaisten teollisten tuotantotahojen kanssa sekä suunnittelusta julkiseen tilaan. He ovat osallistuneet lukuisiin näyttelyihin ja tapahtumiin Suomessa ja kansainvälisesti. COMPANY sai vuonna 2010 muotoilun valtionpalkinnon.

EMMA Shop sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, Espoon Tapiolassa. EMMA Shopin toiminnan tavoitteena on antaa museokävijöille uusia näkökulmia museoiden näyttelysisältöihin ja syventää asiakkaiden museokokemusta ja palvella näin kävijöitä entistä paremmin. Jokainen ostos tukee EMMAn toimintaa. EMMA Shop on avoinna näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoina.

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.