Sinua varten, Taidemaraton! | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Sinua varten, Taidemaraton!

Tänään on tasan 5 vuotta siitä, kun vietettiin EMMAn avajaisia. Yksi ympyrä tuntuu sulkeutuvan Näyttelykeskus WeeGeen historiassa, kun se juhlistaa 5-vuotista taivaltaan torstaina alkavalla Taidemaratonilla, urheilun ja taiteen liitolla. Painotoiminnan päätyttyä WeeGeen tyhjentyneessä painosalissa pelattiin salibandya. Emmalaisetkin pelasivat suurella innolla, kun odoteltiin talon remontin valmistumista kulttuurin käyttöön.  Silloin urheilu ja kulttuuri joutuivat suotta vastakkain julkisessa keskustelussa, kun kiisteltiin, kumpi saisi talon lopulliseen käyttöönsä. Tilat ovat sittemmin järjestyneet kaikille.

Talossa on ehtinyt tapahtua paljon näinä viitenä vuonna, vaikka näennäisesti  se on hyvin lyhyt aika. Näyttelyt ja ohjelmistot ovat EMMAssa kasvaneet ja kehittyneet, monia asioita jo uudistetaan.  Viimeisin uudistus yleisöllemme on ollut  trendikkään ja maukkaan SIS.Delin aloitus WeeGeellä, joka on ruuillaan monipuolistanut myös museoiden kutsuohjelmistojen sekä leirien asiakkaiden ruokavalioita.

Olemme saaneet paljon arvokasta, myönteistä ja kriittistäkin palautetta yleisöltämme, jonka turvin talo on voinut kehittyä yhä paremmaksi perustellusti. Juuri asiakkailta tulevat kommentit ja kiitokset antavat itselle suurinta voimaa turvata kulttuuripalvelujen monipuolinen tarjonta kaikenikäisille yleisöille, ilahduttaa ja sykähdyttää ihmisiä yhä uudestaan. Katsommekin jo kohti kaukana siintävä horisonttia ja teemme kaikkemme, jotta yleisö löytäisi meidät  aina uudestaan, viihtyisi, virkistyisi, kokisi uutta ja saisi vastinetta  yli odotustensa.

Päivänsankarin ilolla voimme taidemaraton -tapahtuman myötä tarjota kaikenikäisille asiakkaillemme nyt liikunnan iloa ja kulttuurikokemuksia, samassa paketissa. Ehkäpä saamme juhlaamme muutaman uudenkin näyttelykävijän, joka huomaa, että tarvitsemme molempia.

Kiitos yleisöllemme näistä viidestä vuodesta, tehdään seuraavista yhdessä vielä mahtavampia, tavataan taidemaratonilla!

Kirjoittaja on EMMAn taidekasvatus- ja palvelupäällikkö

Lisää uusi kommentti