SIS.Deli WeeGeelle elokuussa | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

SIS.Deli WeeGeelle elokuussa

24.05.2011

SIS. Deli + Café aloittaa toimintansa elokuussa Näyttelykeskus WeeGeellä Espoon Tapiolassa. SIS. Deli vastaa jatkossa museo- ja näyttelyvieraiden kahvila- ja ravintolapalveluista sekä tarjoaa lähiseudun asukkaille ja yrityksille monipuolisia ja laadukkaita kahvilapalveluja. SIS. Deli vastaa myös WeeGeen kokous- ja juhlapalveluiden tarjoiluista.

"Hyvää, tuoretta, terveellistä - helposti" on SIS. Deli + Café- konseptin lupaus asiakkailleen. Tätä lupausta toteutetaan tällä hetkellä kahdessa myymälässä Helsingin keskustassa, Aleksanterin teatterilla sekä Logomon näyttelykeskuksen kahvilassa Turussa. Elokuusta alkaen SIS. Deli vastaa siis myös Näyttelykeskus WeeGeen kahvila-ravintolan toiminnasta.
 
SIS. Delin konseptina on yhdistää laadukasta ja lähellä tuotettua ruokaa harkitun esteettiseen ympäristöön. WeeGeen upea miljöö tarjoaa hienot puitteet uudelle kahvilalle, joka remontin jälkeen avautuu elokuussa uusiutuneena vastaanottamaan niin syksyn näyttely- ja kokouskävijöitä kuin kaikkia muitakin hyvästä ja laadukkaasta ruoasta kiinnostuneita.
 
”Suosimme maukasta luomu- ja lähiruokaa. Myös WeeGeen kahvilassa tulemme tarjoamaan laadukkaita herkkuja useilta pientuottajilta. Valikoimassa tulee olemaan suosittujen luomu- ja erikoiskahviemme lisäksi mm. täytettyjä leipiä ja herkullisia leivonnaisia, terveellisiä smootheja, päivittäinen keitto- ja kotiruokalounas sekä koko perheelle soveltuva viikonlopun luomubrunssi. Lisäksi kahvilasta löytyy laaja valikoimia SIS. Delin valmiita ruokia ja salaatteja sekä erilaisia luomutuotteita ja deliherkkuja kotiin vietäväksi. Haluamme erityisesti huomioida myös lapsiasiakkaamme ja tarjolla tuleekin olemaan muun muassa luomulaatuisia lastenruokia" kertovat SIS. Delin perustaja-yrittäjät Anu Syrmä ja Kaisa Leikola.
 
”SIS. Delissä uskomme siihen, että kahvilavierailun tulee olla kävijälle pieni arjen elämys. Kahvilakulttuuri on nautinnollinen ja hyvällä tavalla arkinen kulttuurimuoto,jota voi helposti harrastaa vaikka päivittäin. Toivommekin, että niin espoolaiset kuin muualta saapuvat löytäisivät tiensä WeeGeen museo- ja näyttelymaailmaan mahdollisimman usein.”

Lisätietoja:

SIS. Deli + Café: Anu Syrmä / Kaisa Leikola (010-422 9300 / anujakaisa@sisdeli.fi)
Näyttelykeskus WeeGee/ yhteyspäällikkö Lea Rintala 09 - 8165 2199 lea.rintala@espoo.fi