Taiteellinen TET-viikkoni EMMA:ssa! | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Taiteellinen TET-viikkoni EMMA:ssa!

24.11.2017 09:56 -- Maria Vähäsarja

Nyt on kaksi viikkoa kulunut EMMA:n kulttuuritetissä ja on tullut opittua kaikenlaista museon toiminnasta. Olemme muiden tettiläisten kanssa saaneet tehdä täällä monia asioita, kuten koota uutta näyttelyä ja seurata muutenkin museon kulissien takaisia tapahtumia. On muuten vähän monimutkaisempaa mitä aluksi ajattelin! Tähän kuuluu vaikka mitä eri töitä, ja vaiheita, varsinkin uutta näyttelyä tehdessä. Ensimmäisellä viikolla saimme kuulla monilta työntekijöiltä paljon tietoa museon toiminnasta ja työtekijöiden eri tehtävistä. Olemme tutustuneet näyttelyihin ja lähettäneet monta EMMA:n pajassa tehtyä kirjettä eteenpäin aina Joulupukille asti! Saimme myös osallistua Tapio Wirkkalan ja Rut Brykin uuden näyttelyn rakentamiseen :).Meillä on myös ollut projekti käynnissä, EMMA:n someen liittyen. Olemme ottaneet monia kuvia näyttelyistä ja keksineet niihin sopivia tekstejä. Osa ottamistamme kuvista julkaistaan myöhemmin EMMA:n Instagramissa.

Myös toisella viikolla saimme tehdä paljon asioita. Olemme saaneet toimia museovalvojina ja seurata lasten museokierrosta. Oma suosikkini kaikesta oli varmaankin lasten työpajan seuraaminen ja malliesineiden tekeminen. Teimme esim. sokerista erilaisia arkitehtuurisia rakennuksia, itse tein Eiffeltornin. :) Se oli vaikeaa, koska tuntui ettei sokeripalat vain halunneet pysyä kiinni toisissaan! Teimme myös joulupajaan esimerkkejä lapsille vaahtokarkeista. Koristelimme niitä erilaisilla ruokamaaleilla ja kynillä jouluisiksi. Lisäksi saimme vielä käydä tutustumassa EMMA:n taidevarastoon. Se oli mielenkiintoista!

Kulttuuri TET-jaksoni EMMA:ssa oli hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen. Sain tietää paljon uusia asioita ja käsitykseni museon toiminnasta muuttui paljon. Oli tosi kivaa ja oli mukavaa viettää TET-viikko hyvässä seurassa muiden tettiläisten kanssa! :)
Kiitos!
-Julia 9S

 

Lisää uusi kommentti

Filtered HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.