Kokoelmapalvelut | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Kokoelmapalvelut

Mari Sunna: Flash, 2006, öljymaalaus levylle. Kuva: Ari Karttunen / EMMA
EMMA - Espoon modernin taiteen museo toimii Espoossa kuvataiteen asiantuntijana ja tarjoaa kokoelmiin liittyviä palveluita.
 
Teoslainat
 
EMMAn kokoelmien teoksia lainataan muille näyttelyn järjestäjille, joiden näyttelytilan olosuhteet täyttävät museaaliset vaatimukset ja joiden henkilökunta on museoammatillista. Kokoelmien teoslainat kotimaisille ja ulkomaisille museoille käsitellään tapauskohtaisesti. Kirjalliset lainapyynnöt tulee toimittaa EMMAan viimeistään 9 kk ennen laina-aikaa.
 
Kuvapalvelu
 
Taidemuseon valokuvaus- ja kuva-arkistotoiminta palvelee mm. mediaa, tutkijoita ja muita taidemuseoita. Kuvatoimituksesta ja julkaisukäytöstä peritään tapauskohtainen käyttöoikeusmaksu. Palveluhinnasto pyydettäessä. Toimitusaika on kaksi viikkoa. Kuvalaina-asiat sähköpostitse: laura.kokkonen@emmamuseum.fi
 
Teossijoitukset Espoon kaupungin virastoihin ja laitoksiin
 
EMMAn henkilökunta hoitaa Espoon virastoihin ja laitoksiin sijoitettujen EMMAn kokoelmateosten ripustukset, puhdistukset, suojaukset, konservoinnit ja siirrot. Tarpeen vaatiessa voit ottaa yhteyttä numeroon 09-81657514 tai täyttää oheisen lomakkeen tai lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen salla.rimpinen@emmamuseum.fi tai sisäpostilla osoitteeseen EMMA, PL 6661, 02070 Espoon kaupunki. Ota yhteyttä EMMAan hyvissä ajoin ennen viraston remonttia tai muuttoa.
Lisäohjeita sijoituspaikan henkilökunnalle voit lukea Teosten_käsittelyohjeettästä.