Kahveissa on eroja | EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art is one of the biggest museums in Finland.

Kahveissa on eroja

Tänään julkistettiin virallisesti uutinen - vaikkei se mikään salaisuus enää ollutkaan - että elokuun alusta WeeGeen kahvilaravintolaa ryhtyy luotsaamaan SIS.Deli + Café.

Luomu- ja lähiruuan, terveellisyyden, erinomaisen maun ja laadukkaan palvelun nimeen vannovan kahvilakonseptin takaa löytyvät aurinkoiset sisarukset Kaisa Leikola ja Anu Syrmä.
Käydessäni haastattelemassa sisaruksia kesän EMMA-lehteen sain tuta heidän tarjoamistaan mauista; kahvi oli yksinkertaisesti erinomaisen makuista. Syykin selvisi: SIS. Delin nimikkokahvi on perulaista luomukahvia, ja aina tuoretta, koska lohjalainen pienpaahtimo toimittaa sitä pienissä erissä. 
Onhan se vaan eri asia juoda erikoiskahviautomaatin ulos yskäisemää capucchinoa tai isossa saavissa tunteja seissyttä bulkkikahvia kuin varta vasten hyvistä raaka-aineista valmistettua kupillista hyvää kahvia.

Kahvi ei ole museoillekaan mikään pikkutekijä. Kansainvälisen tutkimuksen mukaan kahvila löytyy TOP 5 -listalta, kun asiakkailta on kysytty hyvän museokäynnin tärkeimpiä elementtejä. Listalta löytyy muuten myös WC.

Jäämme odottamaan elokuuta.

PS. EMMA-lehden jutun sisaruksista voi jo lukea digilehdestä.

Anu Syrmä ja Kaisa Leikola

Add new comment