Palautetta, kiitos! | EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art is one of the biggest museums in Finland.

Palautetta, kiitos!

EMMAn nettisivuilta tuli tänään palaute, joka teki teki niin iloiseksi, että se on pakko jakaa eteenpäin tässä ja nyt. En usko, että kirjoittaja pahastuu.

”Lämmin kiitokseni museollenne huipputasokkaasta työstä. Kaikesta välittyy  se, että te palvelette taidetta ja yleisöä ja laadullisesti aivan eri  tavalla kuin muut taidemuseot maassamme. Ja vuosikertomus netissä - onhan  sekin rehellistä viestintää. Mahtavaa!!! Eikä perätä Guggenheimia  auttamaan. Hyvää jatkoa! Terveisiä kaikille.”

Suomalaiset antavat spontaania palautetta ihan liian harvoin suoraan kohteelleen. Kavereille kyllä rutistaan, kun joku jossain meni pieleen. Tai sitten Facebookissa kehutaan tai ainakin peukutetaan jotain, jossa oli nastaa.

EMMA tarjoaa palautteenantonappia mm. isosti netin etusivullaan, mutta sitä painetaan ani harvoin. Kiitokset ovat mannaa ja mirhamia, joka antaa huikeasti energiaa työntekoon, mutta yhtäkaikki kaipaisimme palautetta niistä asioista, jotka eivät mene ihan putkeen. Tokihan niitäkin on.

Trendinä on, että jokaisen seminaarin, tapahtuman tai koulutuksen päätteeksi osallistujia ahdistellaan palautelomakkeilla tai -nettikyselyillä puhumattakaan niistä kyselyistä, mitä meili tarjoaa lähes viikoittain vastattavaksi. Mitenhän sitä osaisi antaa palautetta ison mediatalon mediamyynnin kokonaispalvelusta, kun on kerran jutellut puhelimessa yhden myyjän kanssa?  Toivottavasti tämä palauteähky ei tapa tarvetta antaa palautetta spontaanisti silloin, kun joku tosissaan ilahduttaa - tai harmittaa.

EMMAn palautelomake :)

Kirjoittaja on EMMAn viestintäpäällikkö.

Add new comment