Mikko Joensuu ja Sonya Lindfors mukana WeeGeen Nykytreffeillä | EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art is one of the biggest museums in Finland.

Mikko Joensuu ja Sonya Lindfors mukana WeeGeen Nykytreffeillä

21.09.2017

Taidetta, musiikkia ja tanssia #Nykytreffit - Sinkkujen yö WeeGeellä 13.10.2017 klo 18-24

BigLove@Arts ja Näyttelykeskus WeeGee järjestävät 13.10.2017 #Nykytreffit. Tapahtuma järjestetään jo toistamiseen ja tällä kertaa tapahtuman keskipisteessä on sinkkujen lisäksi taiteen ja kulttuurin kokemuksellisuus. #Nykytreffit tuo vaihtoehtoja virtuaalisen seurustelukulttuurin rinnalle ja haastaa deittailijoita kohtaamaan toisiaan rennossa, inspiroivassa ja kulttuurintäytteisessä ilmapiirissä.
#Nykytreffeillä sinkut ja sinkkumieliset pääsevät kohtaamaan muita kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita. Illan tapahtumat kulkevat läpi museoiden tarjoamien teemojen ja yllättäviin kohtaamisiin ajaudutaan niin Kellomuseon retropeliluolassa, EMMAn nykytaiteen äärellä, Lelumuseon liukumäessä kuin KAMUn nostalgiaa huokuvassa näyttelyssä. Ilta pitää taiteen ja kulttuurin lisäksi sisällään improvisaatioteatteria, uudenlaista pikadeittailua, profiilikuvan päivitystä, tanssia ja musiikkia.

Illan ohjelma koostuu muun muassa Sonya Lindforsin ohjaamista tanssiesityksistä, jotka valmistetaan erillisissä workshopeissa jo ennen tapahtumaa (ohjeet ilmottautumiseen ohessa). Riskiryhmän näyttelijät rakentavat katsojien ero- ja rakkauskokemuksista improvisoidun esityksen paikan päällä. Markus Niittysen jazzmusiikki rakentaa tyylikkään tunnelman ja WeeGeen ravintola, sis.Deli palvelee asiakkaita koko illan. Ilta huipentuu Mikko Joensuun keikkaan klo. 21:00.
Loppuillan tunnelmasta vastaa DJ Mitja Nylund. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo. Vapaa pääsy. Ilmainen kuljetus Kiasmalta klo 17.30 ja Otaniemestä klo 18.30. Bussi kulkee illan päätteeksi myös takaisin Helsinkiin.

Facebook: Nykytreffit-Sinkkujen yö https://www.facebook.com/events/1808536836103849/?fref=ts
Ilmottautuminen ja lisätiedot Sonya Lindforsin työpajaan: https://goo.gl/forms/y1arsxWDEgfKZxB43
Lisätietoja:
Elsa Ervasti, 050 589 7713, bigloveatarts@gmail.com
Milla Minerva Mertanen, 050 572 8642, bigloveatarts@gmail.com
https://bigloveatarts.wordpress.com/

EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen keskeisimpiin taidemuseoihin. Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.