EMMAn taidematka Kööpenhaminaan | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

EMMAn taidematka Kööpenhaminaan

Tervetuloa EMMAn taidematkalle Kööpenhaminaan 10.-13.5.2018

Tervetuloa EMMAn, Kon-Tiki Toursin ja Johanna Wahlbeck Oy:n taidematkalle Kööpenhaminaan. EMMAn pitkäaikainen opas Johanna Wahlbeck toimii matkanjohtajana. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti Kööpenhaminan suosituimpiin taidemuseoihin ja gallerioihin modernin taiteen juurilta nykypäivään.


Matkaohjelma:

10.5. torstai
Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä matkanjohtaja, taidefilosofi Johanna Wahlbeckin kanssa. Finnairin lento Helsinki–Kööpenhamina klo. 7.35–8.15. Kööpenhaminaan saavuttuamme jatkamme bussikuljetuksella keskustaan. Matkan alkajaisiksi nautimme yhteisen aamiaisen, jonka aikana Johanna kertoo tulevien päivien ohjelmasta. Tämän jälkeen teemme kaupunkikierroksen oppaan kanssa ja vierailemme taidemuseo Glyptoteekissa, jossa on merkittävä kokoelma ranskalaista ja tanskalaista kuvataidetta 1800- ja 1900-luvuilta, mm. Degasin ja van Goghin töitä. Majoitumme tyylikkääseen Hotel CPH Studioon, hotellin tiedot ohjelman lopussa.

11.5. perjantai
Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan kansainvälisesti arvostetuimpiin taidemuseoihin kuuluvaan Louisianan taidemuseoon. Kattavan ja tunnustetun noin 4000 teosta sisältävän taidekokoelman lisäksi museo esittelee vuosittain useita erikoisnäyttelyitä. Täällä pääsemme tutustumaan esimerkiksi saksalaisen modernistin Gabriele Münterin maalauksiin sekä Picasson keramiikkateoksiin. Omatoiminen lounastauko.
Järjestämme lisämaksusta halukkaille liput illaksi konserttiin/oopperaan tms. kulttuuriohjelmiston mukaan.

12.5. lauantai
Aamiainen hotellilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 10, jonka jälkeen lähdemme galleriakierrokselle sekä Nyhavnin että Strøgetin alueille.
Nyhavnin alue (suom. ”Uusi satama”) on 1600-luvulta peräisin oleva satama-alue, jonka varrella sijaitsee vanhoja värikkäitä taloja sekä historiallisia puulaivoja. Strøget on Kööpenhaminan keskustassa sijaitseva suosittu autovapaa ostosalue. Strøget on yksi Euroopan vanhimmista kävelykaduista.

13.5. sunnuntai
Aamupäivä vapaata aikaa. Iltapäivällä lähdemme vierailulle Arkenin taidemuseoon, joka esittelee yhden Skandinavian hienoimmista nykytaiteen kokoelmista. Merenkulun innoittama arkkitehtuuri on saanut museolle kansainvälisen tunnustuksen. Pääsemme tutustumaan Alphonse Muchan näyttelyyn. Lisäksi Arkenin kokoelmaan kuuluu Ai Weiwein, Anselm Reylen sekä Damien Hirstin teoksia. Bussikuljetus lentokentälle (matkatavarat mukana bussissa) ja paluulento Finnairilla Kööpenhamina–Helsinki klo 20.20–22.50.

*Matkan aikana on paljon kävelyä, joten matkalle osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Majoitus koko matkan ajan:
Hotel CPH Studio *** Krimsvej 29, puh. +45 3171 6664 
Hotel sijaitsee Amager Strandparkin alueella, lähellä sekä lentokenttää että kaupungin keskustaa. Keskustaan hotellilta pääsee kätevästi metrolla, matkaan menee noin 10 minuuttia. Kööpenhaminan ranta-alueelle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellissa on suuri kattoterassi, jossa on oleskelutila ja upeat näkymät Øresundiin. Huoneet ovat sisustettu modernilla tyylillä ja niissä on HAYn tanskalaisia design-kalusteita.

Matkan hinta EMMA-klubilaisille 1270 € / hlö ja muille 1295 € / hlö, kun ryhmässä on minimi 20 lähtijää
Yhden hengen huoneen lisä 295 € / hlö
Hintaan sisältyy: Finnairin lennot Helsinki–Kööpenhamina –Helsinki lentoveroineen, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella, lentokenttäkuljetukset tilausajobussilla Kööpenhaminassa menopaluu, paikallisopas tulopäivänä, aamiaisbrunssi tulopäivänä, liput Lousianaan ja Arkeniin, Copenhagen Card 12.5., matkalla mukana ja opastamassa taideasiantuntija Johanna Wahlbeck, toimitus- ja palvelumaksut

Maksuehto: Ennakkomaksu 300 € / hlö erääntyy noin viikon päähän varauksesta, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Varaukset ja tiedustelut 16.3. mennessä Kon-Tiki Toursiin:
sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimitse 09 466 300 tai verkkokaupassa. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas on saa tiedot matkan varauksen yhteydessä.