Den glider in! | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Den glider in!

En voinut kuin ihailla suomalaisten jääkiekon MM-voittoa Bratislavassa sunnuntaina ja minkälaisin tuloksin! Ilahduttavinta oli kuitenkin viittaukset, joilla tuloksen syntyä arvioitiin: Ehdottomasti joukkueen voitto, hyvä henki, ei jäädä puimaan joukkuetoverin virheitä ja lamaannuta, vaan autetaan tekemään paremmin ja yritetään uudestaan. 

Urheilua niinkuin taidettakin leimaavat syvä intohimo, tekemisen nälkä, korkeat ihanteet ja tavoitteet. Joukkueurheilussa ihailen kuitenkin heidän selkeää tavoitetta saavuttaa asioita yhdessä ja miten näkyvää on, jos joukkue ei pelaa tosi tilanteessa yhteen. Museo-/taidealakin on vielä yksi harvoista, joissa kollegat jakavat kokemuksiaan sekä tietojaan ja taitojaan yli niin sanottujen "yritysrajojen". Näin rajallisilla resursseilla pyritään ja pystytään tuottamaan laadukkaita ja kiinnostavia sisältöjä erilaisille yleisöille. Yhteisöllisyys alallamme on upeaa ja poikkeuksellista ja luo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia kehittää tätä työtä. Tästä huolimatta on meillä taidekentälläkin mielestäni vielä opittavaa tuoreilta maailmanmestareilta ja heidän tavasta toimia Bratislavassa joukkueena niin nuorten kuin konkareiden kesken. Jotain toiselle ei ole aina minulta pois, vaan jokaista pelaajaa ja pelipaikkaa tarvitaan.

Onnea Leijonat!

Kirjoittaja on EMMAn taidekasvatus- ja palvelupäälikkö

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (ei varmistettu)

Olisi tosi hyvä jos EMMA lopettaisiin ja säästyneet rahat käytettäisiin järkevällä tavalla (vaikka Espoon peruskouluihin).

Lisää uusi kommentti