Ruuhkabussissa | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Ruuhkabussissa

Lähdin eilen töistä (poikkeuksellisesti) bussilla kotiin. Viimaisella pakkasenpuremalla bussipysäkillä odotti mieltä lämmittävä näky; joukko rouvia, joista jokaisella pullisteli kädessään iso EMMA Shopin kassi.

Bussi oli tupaten täynnä ja kas, yksi rouvista tuli viereeni istumaan. Oi, miten mieleni teki mieli kysyä, mitä hän oli ostanut. Ajattelin kuitenkin, ettei tuntemattoman oli soveliasta kysellä, mitä toinen kassissaan kantaa. Kankunpaikkaa vaihtamalla onnistuin avoimesta kassinsuusta näkemään postikorttipinkan, mutta mitä se oli se iso? Samantien bussissa vapautuikin lisää istumapaikkoja ja rouva siirtyi istumaan oman seurueensa joukkoon.
 
Kun tänään kyselin EMMA Shopin Iisalta mikä onkaan ollut suosituin tuote kaupassa, niin sain kuulla, etteivät rouvat olleetkaan ostaneet mitään. Ryhmä oli ollut viettämässä työpajassa Taidekuohuja, joihin sisältyy lahjakassi. Samapa tuo, on aina ilo nähdä EMMA-kasseja katuvilinässä.
 
Mutta se suosituin tuote, se on tänä syksynä ollut 100% SILK -näyttelyyn linkittyvä silkkimakuupussi. Kevyt kantaa, silkinpehmeä ja uskomattoman lämmittävä lisä makuupussin sisällä - kertoo toinen, silkkipussin kanssa retkeillyt kollega. Aika hyvä joululahjavinkki muuten.

Lisää uusi kommentti