Avoimet työpaikat | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Avoimet työpaikat

EMMA etsii

KOKOAIKAISTA VASTAAVAA NÄYTTELYVALVOJAA

Tule mukaan tekemään yleisötyötä positiiviseen tiimiin, jatkuvasti kehittyvään taidemuseoon!

Etsimme asiakaspalvelutiimiimme vastaavaa näyttelyvalvojaa rakentamaan hyvää asiakaskokemusta EMMAan. Työ sisältää pääosin asiakaspalvelua ja valvontaa näyttelytiloissa. Vakituisena työntekijänä vastaava näyttelynvalvoja hoitaa myös muita museon arkeen kuuluvia tehtäviä.

Työ on kokoaikaista tuntityötä jaksoissa 32-40t/vko. Edellytämme hyvää vuorovaikutustaitoa, vastuullista ja oma-aloitteista asiakaspalveluasennetta, sujuvaa kommunikointia suomeksi, tietoteknisiä perustaitoja (word, excel, powerpoint) ja mahdollisuutta työskennellä vaihtelevina aikoina, erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.​

Katsomme eduksi sujuvan ruotsin ja englannin kielen taidon. Arvostamme taidehistorian tuntemusta ja kokemusta museoalalta, kassatyöskentelystä tai turvallisuusalalta.
Täytä hakulomake osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2208fcb9

viimeistään 10.10.2018 klo 18 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Haastattelut pidetään viikolla 44. Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus EMMAn palkkataulukon mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä: palveluvastaava Leena Aaltio puh. 0468773457 ke 3.10.2018 klo 9.00 - 10.00 ja ma 8.10.2018 klo 10.00-12.00.
 

 

 

 

Voit halutessasi jättää meille avoimen työ- tai harjoitteluhakemuksen tästä linkistä. Luemme kaikki avoimet hakemukset läpi heti niiden saavuttua, ja olemme tarpeen tullen yhteydessä. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset.

Kirjoitathan hakemukseesi kuvauksen tehtävistä joista olet kiinnostunut. Mikäli haet työharjoittelupaikkaa, kerrothan myös harjoittelun ajankohdan, työajan sekä muut oleelliset tiedot.

Täältä pääset tutustumaan EMMAn tietosuojaselosteeseen.